MiniCamping                                      Drentse Monden

  

 Actiepagina

 

.

Beste kampeerders.

In verband met het Corona-virus geldt op dit moment een speciaal protocol op onze minicamping. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Momenteel is de camping  geopend, maar de gezamenlijke ruimte en het sanitairgebouw zijn gesloten tot in ieder geval 20 mei, daarna wordt er op nieuw beoordeeld. 

Kampeerders van jaarplaatsen en huurders van de trekkershutten mogen komen maar dat houd in dat u gebruik moet maken van uw eigen sanitaire voorzieningen. Voor u ( maar ook voor toeristische kampeerders) geldt dat de camping alleen voor u geopend is en dat u geen bezoek mag ontvangen tot in ieder geval 20 mei. Verder verwijzen wij u naar de verplichte gedragsregels van het RIVM. 

                               


 


     Helaas het seizoen van 2019 weer voorbij. In ieder geval voor de camping. Onze trekkershutjes zijn het hele jaar te huur. Wij kijken terug op een gezellig en succes vol  jaar voor ons. Veel geleerd en ervaring opgedaan. 30 maart 2020 is de camping weer geopend wij zien u dan.

In 2020 gaan we nog meer knallen, dus kom heerlijk genieten van de rust de ruimte en de gezelligheid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het seizoen 2017 is ten einde maar niet getreurd. 2018 beloofd een geweldig jaar te worden!   Kom genieten met uw caravan tent of camper van de rust en ruimte en betaalbaar voor iedereen. Verken het mooie Drenthe en kom helemaal tot rust!