MiniCamping                                      Drentse Monden

  


 

 Wij zijn open.

Ook bij ons gelden de RIVM maatregelen. Sanitair gebouw is gesloten tot 30 juni . 1.5 meter maatregel. U bent van harte welkom wel alleen als u uw eigen sanitair bij heeft. 

Per 1 juli is het sanitair en gezamenlijke ruimte weer gewoon geopend.

DUS BOEK SNEL VOOR WE VOL ZITTEN!

Wij hebben voor aankomende weekenden 1 trekkershut beschikbaar met privé sanitair van vrijdag tot zondag. 

Gezondheid en veiligheid voor alles!
Welkom,


 Bij MiniCamping Drentse Monden.

De aller gezelligste minicamping van Drenthe!
 

Brabantse gastvrijheid, in het gemoedelijke Drentse land!

Weer eens tijd voor jezelf en voor elkaar, genieten van de rust en de ruimte.  

Verzamel het hele gezin op Minicamping Drentse Monden voor een Nederlandse vakantie... Vanaf onze gezellige minicamping op minder dan vijf minuten rijden van het dorp Nieuw-Weerdinge kun je gemakkelijk door Drenthe dwalen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon op de gezellige basis blijven en genieten van de rustige sfeer met een drankje op het terras, een feestje in de hal of een goed boek. Niets moet alles kan.

In het weekend wordt de sfeer een beetje levendiger doordat er entertainment zoals karaoke of een bingo avond wordt georganiseerd. Jongere gasten kunnen hun tijd ook doorbrengen aan de airhockeytafel in de hal of met ouderwets gezelschapsspelletjes, terwijl hun ouders gezellig bij de open haard zitten met een kopje thee/koffie e.d. Als het weer het toelaat en er is voldoende animo voor dan kunnen er ook pannenkoeken op een kampvuurtje gebakken worden. In het dorp 5 minuten rijden is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Of in Ter-apel 10 minuten rijden. 


  De omgeving heeft ook veel te bieden om gezinnen bezig te houden: Wildlands Adventure Zoo ligt op 20 minuten rijden in Emmen en pretpark Plopsa Indoor Coevorden ligt hier net voorbij (ongeveer een halfuur rijden van de camping)

Ten zuiden van het dorp ligt de Grote Rietplas met zijn zandbanken (op ongeveer 30 minuten rijden); als je graag vissen wilt vangen in plaats van ertussen te zwemmen, kun je naar een van de vele kanalen rond Nieuw-Weerdinge, of vis naar forel bij Oetz  op fietsafstand van onze camping (ongeveer 15 minuten fietsen). 

 

 
 


  

Op ons vernieuwde terras bij de receptie kunt u genieten van heerlijke koffie en thee, frisdrank, ijs en een kleine kaart. De keuken is open van 1 april tot 1 november.